Nieuws
Now Reading
[GDC Europe 2012] Goed gezelschap in het schap
0

[GDC Europe 2012] Goed gezelschap in het schap

by Matthijs Dierckx14 augustus, 2012

De nieuwe Control Magazine International verkeert in goed gezelschap, hier op de GDC Europe 2012. Bezoekers graaien er lustig op los bij het tijdschriftenrek en dat zien we graag. Morgenochtend opent het Holland Paviljoen en ook daar delen we het blad uit, samen met de spiksplinternieuwe Dutch Games Go Global.

About The Author
Matthijs Dierckx
Dierckx was tien jaar lang oprichter-uitgever van Control. Sinds 2015 werkt hij als componist en sound designer aan diverse projecten, waaronder roguelite cult-hit Unexplored. Hij werkt één dag per week aan de HvA en schrijft over games voor diverse publicaties. In een ver verleden was hij uitgever of hoofdredacteur van PC Zone, GameQuest, PlayNation en FilmValley.