Nieuws
Now Reading
[Video] Toki Tori 2 van Two Tribes officieel aangekondigd voor Wii U
0

[Video] Toki Tori 2 van Two Tribes officieel aangekondigd voor Wii U

by Eric Bartelson10 augustus, 2012

De mannen van Two Tribes hebben er nooit echt een geheim van gemaakt dat ze in de Wii U een veilige thuishaven zien voor Toki Tori 2. Maar nu is het dan eindelijk echt officieel, ons favoriete gele kuiken komt uit op Nintendo’s nieuwe console.  Martijn Reuvers, mede-oprichter van Two Tribes is blij met het nieuws: “We hebben de dev kits en zijn druk aan het experimenteren met wat je allemaal voor leuks kunt doen met de controller.”

Een van de nieuwe features van de Wii-U versie is de Tokidex (zoek de verwijzing naar Pokémon), waarin je foto’s schiet van de plaatselijke flora en fauna en die allemaal netjes verzamelt. Gotta catch them all enzo. Reuvers weet nog een leuke feature te melden: “De hele game is ook gewoon speelbaar op het scherm van de controller, dus je hoeft niet meer te stoppen omdat je zo nodig naar de wc moet.” Toki Tori 2 is de eerste Nederlandse game die wordt aangekondigd voor Wii U. Wie volgt? Two Tribes probeert de game af te hebben als de Wii-U lanceert. Toki Tori 2 komt ook uit via Steam.

Toki Tori 2 met muziek van Sonic Picnic.

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.