Nieuws
Now Reading
[Tis vrijdag] Pac Man redt de wereld, of doet iets anders heldhaftigs in deze fanfilm
0

[Tis vrijdag] Pac Man redt de wereld, of doet iets anders heldhaftigs in deze fanfilm

by Eric Bartelson10 augustus, 2012

Het is vrijdagmiddag. Eén blik naar buiten maakt pijnlijk duidelijk dat jij binnen zit. In de airco kilte. Gerecyclede gekoelde lucht. Lekker dan. Daar buiten zitten de nietsnutten, de slackers, moeders met kinderen en studenten. In de zon. Op het terras. Waar is het mis gegaan? Waarom zit jij daar niet? Met een ijskoude pils in je hand. IJskoud ja. Het gevoel moet uit je vingers wegtrekken, zo koud. Hmmm… Hoe laat is het? Pfff… duurt nog lang. Dan maar een filmpje kijken. Zoals deze. Over Pac Man. Die iets koels doet.

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.