Nieuws
Now Reading
Lees nu de nieuwe Control International!
0

Lees nu de nieuwe Control International!

by Matthijs Dierckx7 augustus, 2012

Voor iedereen die niet naar de GDC Europe of de Gamescom gaat, maar toch onze nieuwe internationale editie wil lezen: voilà, het hele blad in al zijn digitale glorie.

Ditmaal met artikelen over Kickstarter en alternatieve vormen van crowdfunding, interface design voor iOS en Android games en natuurlijk de coverstory over character design met onder andere thatgamecompany en Guerrilla Games!

Klik hier voor de PDF en de iPad-versie.

De coverplaat is van Neerlands comic-trots, Batman tekenaar Romano Molenaar van Art King Studios.

About The Author
Matthijs Dierckx
Dierckx was tien jaar lang oprichter-uitgever van Control. Sinds 2015 werkt hij als componist en sound designer aan diverse projecten, waaronder roguelite cult-hit Unexplored. Hij werkt één dag per week aan de HvA en schrijft over games voor diverse publicaties. In een ver verleden was hij uitgever of hoofdredacteur van PC Zone, GameQuest, PlayNation en FilmValley.