Nieuws
Now Reading
[Uit Nu!] Awesomenauts van Ronimo Games uit op Steam
0

[Uit Nu!] Awesomenauts van Ronimo Games uit op Steam

by Matthijs Dierckx2 augustus, 2012

Hey, was deze game niet al een tijdje uit? Ja dat klopt. Awesomenauts is eerst uitgekomen voor PSN en XBLA, maar heeft nu dus ook een logische plek op PC gevonden (binnenkort ook Mac) via Steam. Waarom logisch? Dit soort games (Multiplayer Online Battle Arena) leent zich nou eenmaal heel goed voor een muis-toetsenbord besturing.

Online en offline splitscreen multiplayer is mogelijk en je kunt ten alle tijden in en uit een game droppen. Bovendien is er een speciale aanbieding waar je drie games voor de prijs van twee koopt. Ook combinaties met de soundtrack van Sonic Picnic zijn mogelijk. Koop ‘m hier.

En zo ziet de game eruit.

About The Author
Matthijs Dierckx
Dierckx was tien jaar lang oprichter-uitgever van Control. Sinds 2015 werkt hij als componist en sound designer aan diverse projecten, waaronder roguelite cult-hit Unexplored. Hij werkt één dag per week aan de HvA en schrijft over games voor diverse publicaties. In een ver verleden was hij uitgever of hoofdredacteur van PC Zone, GameQuest, PlayNation en FilmValley.