Nieuws
Now Reading
[Uit Nu!] Grim van Morepolygons
0

[Uit Nu!] Grim van Morepolygons

by Eric Bartelson27 juli, 2012

Zes studenten Game Design en Game Art van de HKU zijn eind vorig jaar onder de naam Morepolygons bij elkaar gekropen met het doel een online shooter te maken ‘van AAA kwaliteit’. Volgens concept artist Jorry Rosman is de game bedoeld als portfoliomateriaal voor de teamleden. “Er is op mijn opleiding weinig aandacht voor triple A gamesdevelopment, dus als je bij een bedrijf wil werken dat dat soort games maakt, moet je zelf wel aan de slag. Een project als Grim was voor ons eigenlijk noodzakelijk.” Het zestal maakte Grim als eindexamenproject en met de release van de game zijn ze geslaagd.

Download de game hier (PC) en lees later vandaag het interview met Jorry Rosman van Morepolygons en tegenwoordig Guerrilla Games.

Morepolygons bestaat uit: Jorry Rosman (concept artist), Tom Looman (programmeur), Nicky Pelupessy (game designer), Bo van Oord, Peter van de Kuijt, Wesley Schouten (3D artists). Check hieronder gameplay footage. Bezoek de site voor meer beeldmateriaal.

 

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.