Nieuws
Now Reading
[Nieuws] Critical Path – interviews met de allergrootsten uit de gamesindsutrie
0

[Nieuws] Critical Path – interviews met de allergrootsten uit de gamesindsutrie

by Eric Bartelson26 juli, 2012

Zit je wel eens met de handen in het haar, starend naar het beeldscherm, terwijl je denkt: “Wat zou [insert bekende gamedesigner] nu doen”? Dan moet je eens kijken op Critical Path, een verzamelsite vol interviews met bekende figuren uit de industrie. Hier spreken mensen als Will Wright, Sid Meier, Cliff Bleszinski, Peter Molyneux, John Carmack, Hideo Kojima, Ken Levine en nog vele anderen over zaken als inspiratie, gamedesign, geld, multiplayer, verhaal, interactie, mechanica, geweld enzovoort.

Dus doe jezelf een plezier en laat de bekende developers eens lekker tegen je aan leuteren. Na de klik de trailer. Het Critital Path Project vind je hier.

Trailer dus.

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.