Nieuws
Now Reading
[Uit Nu!] Flip the Core van Engine Software
0

[Uit Nu!] Flip the Core van Engine Software

by Eric Bartelson20 juli, 2012

Veel van het werk dat Engine Software doet is in opdracht van publishers en IP houders (zo zagen we laatst nog aandoenlijke foto’s van een K3 werkbezoek langskomen), maar dat wil niet zeggen dat het team geen eigen originele concepten bedenkt. Flip the Core is zo’n concept dat mede dankzij een bijdrage van het Gamefonds realiteit werd.

De game is een side-scrolling shooter met een twist. Je kunt het scherm met een druk op de knop draaien waardoor levels veranderen en vijanden verplaatsen. Het levert uiterst originele gameplay op die daadwerkelijk iets toevoegt aan een genre dat al decennia lang vrijwel onveranderd is gebleven. Download Flip the Core nu op Nintendo DSiWare voor Nintendo DSi of Nintendo 3DS voor 200 DSi points.

Check de gameplay in dit filmpje.

 

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.