Nieuws
Now Reading
[Nieuws] Awesomenauts binnen een maand voor PC via Steam
0

[Nieuws] Awesomenauts binnen een maand voor PC via Steam

by Eric Bartelson17 juli, 2012

Het is nu officieel, Awesomenauts komt binnen een maand uit voor PC en wel via Steam. Awesomenauts, de Multiplayer Online Battle Arena game van Ronimo Games is al een tijdje uit op PS3 en 360 en doet het daar heel aardig. Maar toen de game werd aangekondigd reageerden veel fans teleurgesteld dat PC niet in het rijtje platformen stond en lieten dat weten aan de developer. Nu is Ronimo niet gek en was de PC-versie waarschijnlijk al die tijd gewoon in de planning, maar moest even wachten totdat de consoles waren bediend.

De game support muis en toetsenbord en is met de hulp van fans vertaald in minstens vijf verschillende talen. Ronimo blijft Awesomenauts uitbouwen met patches en updates. De eerste komt binnenkort voor de consoleversie en bevat twee nieuwe characters. Gratis. Na de klik de nieuwe PC trailer en de twee nieuwe figuren.

Awesomenauts.. wat was dat ook alweer?

 

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.