Nieuws
Now Reading
[Event] GDC Europe: Control kortingcode plus nog twee dagen Early Bird korting
0

[Event] GDC Europe: Control kortingcode plus nog twee dagen Early Bird korting

by Redactie16 juli, 2012

GDC Europe (13 t/m 15 Augustus in Keulen) heeft dit jaar een prima programma (meer na de klik) waar je als developer niet mag ontbreken. Er geldt nog twee dagen een Early Bird korting die kan oplopen tot 275 euro voordeel. Tel daarbij de korting die je via Control krijgt en het voordeel is zelfs 325,-.

Waarom vertellen we dit? Voor de duidelijkheid: Control is officieel media partner van de GDC (San Francisco en Europe) en dat heeft als voordeel dat wij daar onze bladen kunnen verspreiden én dat we onze lezers 50 euro korting kunnen aanbieding op hun pas. Het gaat om de volgende passen: VIP, All Access, Main Conference en Summits & Tutorials. Bestellen doe je hier. En gebruik deze code: TPEU12CM

Wat onder meer te verwachten dit jaar: Post mortems van onder andere JourneyThe Witcher 2Dear EstherDead IslandMafia IIInfinity Blade 2 en de klassieker GoldenEye; een publishers panel met Microsoft, Konami en Capcom; art tips op basis van de HBO-serie Game of Thrones; een keynote over Assassin’s Creed III, ‘The new economics of Games’ door GoogleBioware’s visie op DLC, een indie game summit (met Vlambeer), een mobile & tablet summit, een social & online summit en nog veel, veel meer: de GDC Europe lijkt de stijgende lijn uit 2011 door te trekken.

About The Author
Redactie