Nieuws
Now Reading
[Support] Help je lokale developer de zomer door (update)
0

[Support] Help je lokale developer de zomer door (update)

by Eric Bartelson13 juli, 2012

Wat een heerlijk zomer hebben we tot nu toe! Het perfecte weer om eens lekker languit onderuit gezakt die stapel games te spelen die je eerder hebt gemist. Steun daarom je lokale developer en go Dutch!

Tot 23 juli gooit Two Tribes een groot deel van zijn games in de uitverkoop, op allerlei platformen dus voor ieder wat wils. Op iOS: Toki Tori en Swords & Soldiers voor 79 cent (zowel de iPhone als iPad versie). In the Mac App Store en op Steam Toki Tori, Edge en Rush tegen gereduceerd tarief en op Steam als pakket voor 4,24 euro.

Meer Nederlandse games in de uitverkoop deze zomer? Laat het ons weten in de comments of via mail.

En vergeet niet Adam’s Venture van Vertigo Games. Op Steam koop je de drie games nu voor 3,99 per stuk of de trilogie voor een tientje. Dat is een goede deal. Let op, alleen voor PC.

Adam’s Venture… wat is dat ook alweer? 

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.