Nieuws
Now Reading
[Event] GDC Europe: Journey, The Witcher 2, Assassin’s Creed III, Dear Esther, GoldenEye, Infinity Blade 2 en meer
0

[Event] GDC Europe: Journey, The Witcher 2, Assassin’s Creed III, Dear Esther, GoldenEye, Infinity Blade 2 en meer

by Matthijs Dierckx12 juli, 2012

Post mortems van onder andere Journey, The Witcher 2, Dear Esther, Dead Island, Mafia IIInfinity Blade 2 en de klassieker GoldenEye; een publishers panel met Microsoft, Konami en Capcom; art tips op basis van de HBO-serie Game of Thrones; een keynote over Assassin’s Creed III, ‘The new economics of Games’ door Google, Bioware’s visie op DLC, een indie game summit (met Vlambeer), een mobile & tablet summit, een social & online summit en nog veel, veel meer: de GDC Europe lijkt de stijgende lijn uit 2011 door te trekken.

Twee jaar geleden was het programma nog wat mager voor een drie daags congres van dit statuur. Wellicht dat de vernieuwde adviesraad — waaronder Michiel van der Leeuw van Guerrilla Games — het programma een extra stimulans heeft gegeven.

Kortingscode

Voor de volledigheid: Control is officieel media partner van de GDC (San Francisco en Europe), dus helemaal objectief zijn we niet. Wel heeft dat als voordeel dat onze lezers 50 euro korting krijgen op hun pas. Wie voor 18 juli een ticket koopt kan de early bird korting combineren met de code van Control, dan betaal je bij elkaar 225 euro minder. De code geeft dus 50 euro korting op deze passen VIP, All Access, Main Conference en Summits & Tutorials. Bestellen doe je hier. En gebruik deze code: TPEU12CM.

About The Author
Matthijs Dierckx
Dierckx was tien jaar lang oprichter-uitgever van Control. Sinds 2015 werkt hij als componist en sound designer aan diverse projecten, waaronder roguelite cult-hit Unexplored. Hij werkt één dag per week aan de HvA en schrijft over games voor diverse publicaties. In een ver verleden was hij uitgever of hoofdredacteur van PC Zone, GameQuest, PlayNation en FilmValley.