Nieuws
Now Reading
[Uit Nu!] Shootin’ Cybertrash XL van Xform
0

[Uit Nu!] Shootin’ Cybertrash XL van Xform

by Eric Bartelson11 juli, 2012

Wat doe je als er plotseling een legertje cyborgs-outa-space in de voortuin staat? Inderdaad, dan trek je de wapenkast leeg, kus je vrouw gedag en gaat aan het werk. In Shootin’ Cybertrash XL van Xform doe je precies dat. Minus het zoenen van je vrouw.

In deze opgevoerde versie van de eerder verschenen Shootin’ Cybertrash (speciaal voor Miniclip gemaakt) meer wapens, meer vijanden, meer levels en meer eindbazen. Dat verklaart de XL achter de naam. De Contra-achtige sidescrolling shooter is gemaakt in Shockwave. Na de klik de trailer en de langverwachte quote van de makers.

Check hieronder de trailer en wat screenshots.

Pieterik Albers-Groesbeek, de Siamese tweeling die Xform leidt, is weer blij met het resultaat. “Deze game is een commentaar op onze ongebreidelde consumentisme en een aanklacht tegen de vervuiling van moeder aarde. Oh en het is de vetste Cybertrash-shootin’-game sinds de vorige Cybertrash-shootin’-game die we hebben gemaakt waar geen XL achter stond.”

 

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.