Nieuws
Now Reading
[Clone Wars] Swords & Soldiers krijgt online eh… eerbetoon
0

[Clone Wars] Swords & Soldiers krijgt online eh… eerbetoon

by Eric Bartelson9 juli, 2012

Het is niet de eerste keer dat Swords & Soldiers van Ronimo Games een eerbetoon krijgt in de vorm van een onecht broertje of zusje uit verre vreemde landen. Zo was daar vorig jaar Pat Pat Pets, de iPad game uit China en nu maken we kennis met The War Cry van Anatoly Moskovchenko uit Rusland. Deze handige Rus is verantwoordelijk voor ‘Art, Programming en Level Design’. Zegtie. En Ronimo Games? Heel vereerd natuurlijk. En apetrots.

Wat was dat Swords & Soldiers ook alweer?

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.