Nieuws
Now Reading
[Vrijdagmiddag] Eindelijk zomer, dus tijd voor een leuk t-shirt
0

[Vrijdagmiddag] Eindelijk zomer, dus tijd voor een leuk t-shirt

by Eric Bartelson6 juli, 2012

Het is zomer. We zien het als we van onze beeldschermen opkijken. Dáár! Buiten. Daar schijnt de zon. De terrassen zitten vol en door de dichte ramen (wij krijgen lucht van een machine) horen we het lachen van de zorgeloze middagdrinkers. Moeten die mensen niet werken ofzo?

Zucht. Wij willen ook naar buiten. Naar de zon. Naar het terras, maar ja… Deadlines hangen als donkere wolken boven onze bureau’s. Dan maar een even een break binnen. Even wegdromen met onze grote vriend (en vijand) het internet. Even een t-shirtje scoren voor als we ooit weer eens buitenkomen. Wat dacht je van deze gameshirts?

via: threadless.com

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.