Nieuws
Now Reading
[Video] Triangle Studios bij Een Vandaag, Jennifer Lopez blij met Triangle Studios
0

[Video] Triangle Studios bij Een Vandaag, Jennifer Lopez blij met Triangle Studios

by Matthijs Dierckx6 juli, 2012

Het was een mooie mediaweek voor de heren van Triangle Studios. Eerst besteedt Een Vandaag aandacht aan hun game Cross of the Dutchman en vervolgens plaatst niemand minder dan Jennifer Lopez een foto van zichzelf terwijl ze een game van Triangle speelt.

De Lopez-Triangle-driehoek verklaarden we eerder al in dit artikeltje. Het item van Een Vandaag plaatsen we helemaal onderaan in deze post wegens Silverlight (ja, onze publieke omroep gebruikt dat nog stééds, nota bene nog nadat Microsoft zèlf de stekker trok uit de gemankeerde plug-in…).

Mocht de video niet direct bij het juiste item gaan afspelen (met Silverlight weet je het tenslotte nooit…), spoel dan door naar 24:50 minuut.

De link naar het item uitzendinggemist.nl/afleveringen/1270845

About The Author
Matthijs Dierckx
Dierckx was tien jaar lang oprichter-uitgever van Control. Sinds 2015 werkt hij als componist en sound designer aan diverse projecten, waaronder roguelite cult-hit Unexplored. Hij werkt één dag per week aan de HvA en schrijft over games voor diverse publicaties. In een ver verleden was hij uitgever of hoofdredacteur van PC Zone, GameQuest, PlayNation en FilmValley.