Nieuws
Now Reading
[Video] Gluddle 2.0 Update van Creative Heroes klinkt als muziek in onze oren
0

[Video] Gluddle 2.0 Update van Creative Heroes klinkt als muziek in onze oren

by Eric Bartelson6 juli, 2012

Gluddle vs the Supervision was al een fijn (en soms frustrerend) iOS spelletje en met de 2.0 update kunnen we voorlopig weer even vooruit. Wij van Control hebben een zwak voor Gluddle en dat komt omdat de heren van Creative Heroes ons op creatieve wijze in de game hebben verwerkt. Weliswaar als de bad guys, maar hey, je moet ergens beginnen nietwaar? En in ons geval zijn we eens soort van Big Brother-achtige oogbollen die in de lucht hangen en alles in de gaten houden. Geloof je ons niet? Check het filmpje en luister naar wat er in de eerste 3 seconden wordt gezegd. Ha! Koop Gluddle hier. We houden je in de gaten.

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.