Nieuws
Now Reading
[Video] De pure schoonheid van Physics Simulation
0

[Video] De pure schoonheid van Physics Simulation

by Matthijs Dierckx3 juli, 2012

Ooit gehoord van de Keva plankjes? Of van de Nederlandse variant, de Kapla’s? Daarmee kun je torens bouwen en die dan heel mooi laten instorten. Genoeg inspiratie dus om dat in Blender te stoppen en er dit soort filmpjes mee te maken. De physics komen uit de Bullet Engine.

.
Er staan tientallen soortgelijke video’s op Youtube.com, allemaal even heerlijk om naar te kijken. En wil je weten hoe het er IRL uitziet? Nou, zo dus:

Wie tips heeft voor meer van dit soort filmpjes: zet ze vooral in de comments.

About The Author
Matthijs Dierckx
Dierckx was tien jaar lang oprichter-uitgever van Control. Sinds 2015 werkt hij als componist en sound designer aan diverse projecten, waaronder roguelite cult-hit Unexplored. Hij werkt één dag per week aan de HvA en schrijft over games voor diverse publicaties. In een ver verleden was hij uitgever of hoofdredacteur van PC Zone, GameQuest, PlayNation en FilmValley.