Nieuws
Now Reading
[Uit Nu!] Delicious: Emily’s Wonder Wedding van GameHouse Studios
0

[Uit Nu!] Delicious: Emily’s Wonder Wedding van GameHouse Studios

by Eric Bartelson3 juli, 2012

Het huwelijk van Emily is een big deal. Dat arme kind heeft haar halve leven lopen sloven in allerlei keukens en is al die tijd op zoek geweest naar ware liefde. Nu ze die dan eindelijk (bijna) heeft gevonden proppen ze dat huwelijk niet zomaar in een spelletje. Dat smeert GameHouse Studios uit Eindhoven eens lekker uit over (maar liefst) 25 afleveringen. Elke week een nieuw deel. En zo wordt Emily’s Wonder Wedding ook echt  de mooiste dag van haar leven. Nou ja, de 25 mooiste dagen uit haar leven. Speel het eerste deel hier gratis en check na de klik het filmpje.

Ondertussen is het team in Eindhoven hard bezig met de resterende afleveringen. Gisteren was nummer 10 klaar, nog maar 15 te gaan.

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.