Nieuws
Now Reading
[Video] De 7 afstudeerprojecten van de HKU Design for Virtual Theatre and Games-lichting 2012
0

[Video] De 7 afstudeerprojecten van de HKU Design for Virtual Theatre and Games-lichting 2012

by Matthijs Dierckx2 juli, 2012

Voor wie de afstudeerexpositie van de HKU-opleiding DVTG heeft gemist, bij dezen een handige samenvatting van de projecten. In iets meer dan vijf minuten passeren zeven projecten de revue — de een iets origineler en geïnspireerder dan de ander. Enfin, kijk zelf en laat in de comments weten wat je er van vond.

About The Author
Matthijs Dierckx
Dierckx was tien jaar lang oprichter-uitgever van Control. Sinds 2015 werkt hij als componist en sound designer aan diverse projecten, waaronder roguelite cult-hit Unexplored. Hij werkt één dag per week aan de HvA en schrijft over games voor diverse publicaties. In een ver verleden was hij uitgever of hoofdredacteur van PC Zone, GameQuest, PlayNation en FilmValley.