Nieuws
Now Reading
[Uit Nu!] Chrono&Cash van Orangepixel
0

[Uit Nu!] Chrono&Cash van Orangepixel

by Eric Bartelson27 juni, 2012

Oeps deze game is al eventjes uit, maar het is geen wonder dat hij onder de radar door is geglipt. Chrono is namelijk een beroepsinbreker. Een echte pro die naar binnen sneakt en je geld pikt als je niet oplet. De titel Chrono&Cash mag duidelijk zijn. Je moet in deze arena platfomer (die vaag doet denken aan Super Crate Box) de zakken geld oppakken (in de goede volgorde voor een perfect score) en uitkijken voor de beveiliging die steeds fanatieker rondloopt.

Wij noemen nu Super Crate Box, maar Orangepixel citeert graag uit het arcadeverleden van de 80’s. Denk Donkey Kong en Pacman. De game kan zowel verticaal als horizontaal gespeeld worden en is ook geschikt voor de iCade. Koop de game voor iOS, Android of Blackberry.

Check het filmpje om te zien hoe Chrono&Cash eigenlijk speelt.

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.