Nieuws
Now Reading
[Uit Nu!] Batman The Fire Rises van Sticky Studios
0

[Uit Nu!] Batman The Fire Rises van Sticky Studios

by Eric Bartelson22 juni, 2012

De nieuwe Batman film komt eraan en dus begint de marketingmachine op stoom te komen. Verwacht de komende tijd de gebruikelijke stortvloed aan reclameuitingen, interviews en trailers en besluit dan wel of niet te gaan. Zoek het lekker zelf uit. Wat je niet moet doen, is The Fire Rises van Sticky Studios afdoen als een gemakzuchtig reclamespelletje gebaseerd op een bekende licentie.

De game geeft je de controle over een legertje schorriemorrie met ieder zijn sterke en zwakke punten. Jij als leunstoelgeneraal moet de juiste samenstelling vinden als je op strooptocht gaat. Het is eigenlijk een 3D RTS en daarmee vrij ver verwijderd van de 3rd person actiegames die Sticky meestal maakt met filmlicenties. Log in met je Facebook account om je spel te bewaren en je vrienden te pesten. Speel ‘m hier.

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.