Nieuws
Now Reading
[Filmpje!] Reus van Abbey Games
0

[Filmpje!] Reus van Abbey Games

by Eric Bartelson21 juni, 2012

De jongens van Abbey Games snappen het. Zij weten dat reuzen tof zijn. Dat bewezen games als Black & White, Giants: Citizen Kabuto en natuurlijk Shadow of the Colossus en hun eigen PC god game Reus brengt de kolossen nadrukkelijk terug in beeld.

De speler heeft door middel van de giganten krachten om de wereld te vormen. Controleer het weer, boetseer de bergen en creëer leven. Als je een aantrekkelijke wereld hebt gemaakt komen er mensen wonen en dat is nou net het enige dat je niet in de hand hebt. Mensen hebben de onhebbelijke neiging de natuurlijke bronnen uit te putten en met elkaar oorlog te voeren. Klinkt bekend? Aan jou de taak om de balans tussen natuur en mens te waarborgen. Reus komt februari 2013 uit voor PC. Na de klik de trailer.

 

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.