Nieuws
Now Reading
[Uit Nu!] Regular Show All Nighter van Reptile Games
0

[Uit Nu!] Regular Show All Nighter van Reptile Games

by Eric Bartelson19 juni, 2012

Wacht eens even… deze game speelt verdacht bekend. Cartoon Network’s Regular Show (vooral groot in Amerika) heeft met de game All Nighter de mechanics van een Nederlandse game gepakt en daar de characters van de serie op geplakt. Voordat je moord, brand en vooral diefstal roept, moet je weten dat de makers van de game —Reptile Games— de re-skin zelf hebben gedaan.

Medewerkers van Cartoon Network zagen Lightwatch op FlashGameLicense en vroegen het team om de game te rebranden. Tim Remmers van Reptile Games was verrast door het aanbod van Cartoon Network: “We hebben niet lang getwijfeld of we de klus zouden aannemen. Hopelijk opent dit de deur tot meer toffe projecten.” Speel de game hier.

Na de klik een filmpje van de originele game Lightwatch waar Reptile Games nog steeds een sponsor voor zoekt.

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.