Nieuws
Now Reading
[Nieuws] Oh God… Duitser bouwt Duitsland-Nederland First Person Shooter. Echt.
0

[Nieuws] Oh God… Duitser bouwt Duitsland-Nederland First Person Shooter. Echt.

by Matthijs Dierckx18 juni, 2012

We hadden je vandaag graag de mooiste, interessantste en meest inspirerende resultaten laten zien van de 7 Day FPS-challenge. Dat doen we later deze week. In het kader van de actualiteit schotelen we jullie vandaag dit gedrocht voor: EM2012.

Gemaakt door een Duitser. Je speelt het Duitse elftal en speelt tegen Nederland. That’s it. Dat is de hele f*cking game. Bekijk de video hieronder of download het spel hier. Of niet.

About The Author
Matthijs Dierckx
Dierckx was tien jaar lang oprichter-uitgever van Control. Sinds 2015 werkt hij als componist en sound designer aan diverse projecten, waaronder roguelite cult-hit Unexplored. Hij werkt één dag per week aan de HvA en schrijft over games voor diverse publicaties. In een ver verleden was hij uitgever of hoofdredacteur van PC Zone, GameQuest, PlayNation en FilmValley.