Nieuws
Now Reading
[Nieuws] En de echte winnaar van de E3 is… Ubisoft!
0

[Nieuws] En de echte winnaar van de E3 is… Ubisoft!

by Matthijs Dierckx18 juni, 2012

Waar gaat het om tijdens de E3? Aandacht scoren. Er bestaan bureaus die daadwerkelijk meten wie de meeste aandacht bij elkaar sprokkelt. Dat doen ze door alle belangrijke outlets te volgen en het aantal woorden, minuten en koppen bij elkaar op te tellen. FanCensus deed dat voor de E3 en wat blijkt? Ubisoft is de overduidelijke winnaar. Na de klik de hele lijst en een overzicht met de aandacht per game.

About The Author
Matthijs Dierckx
Dierckx was tien jaar lang oprichter-uitgever van Control. Sinds 2015 werkt hij als componist en sound designer aan diverse projecten, waaronder roguelite cult-hit Unexplored. Hij werkt één dag per week aan de HvA en schrijft over games voor diverse publicaties. In een ver verleden was hij uitgever of hoofdredacteur van PC Zone, GameQuest, PlayNation en FilmValley.