Nieuws
Now Reading
[Video] Lachen met gamedevelopers — deel 1
1

[Video] Lachen met gamedevelopers — deel 1

by Matthijs Dierckx11 juni, 2012

Morgen is Control Gamelab #4 (meer info en aanmelden, klik hier) en vandaag het moment dat de rest van de wereld kan genieten van het hoogtepunt van de vorige aflevering. FourcelabsKarel Millenaar demonstreert de Motion Capture techniek van Xsens. En hoe…

Na de klik, meer developers met humor (met een beetje hulp van gamescomponisten)… 

About The Author
Matthijs Dierckx
Dierckx was tien jaar lang oprichter-uitgever van Control. Sinds 2015 werkt hij als componist en sound designer aan diverse projecten, waaronder roguelite cult-hit Unexplored. Hij werkt één dag per week aan de HvA en schrijft over games voor diverse publicaties. In een ver verleden was hij uitgever of hoofdredacteur van PC Zone, GameQuest, PlayNation en FilmValley.