Nieuws
Now Reading
[Uit Nu!] Madagascar 3: Race across Europe van Sticky Studios
0

[Uit Nu!] Madagascar 3: Race across Europe van Sticky Studios

by Eric Bartelson8 juni, 2012

Sticky Studios heeft in nauwe samenwerking met de hoofdrolspelers een game ontwikkeld die de komende Hollywood blockbuster Madagascar 3 op de kaart moet zetten. Ze zijn er allemaal bij: Marty, Alex, Gloria en Melman, respectievelijk zebra, leeuw, nijlpaard en giraf (oh en nog een paar pinguins) in een avontuurlijke kartrace door Europese locaties. Powerups, speedups, jumps, sturen, het zit er allemaal in. Speel ‘m hier.

 

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.