Nieuws
Now Reading
[Uit Nu!] Gezond gamen met Na-aapje van Little Chicken
0

[Uit Nu!] Gezond gamen met Na-aapje van Little Chicken

by Eric Bartelson8 juni, 2012

Om kinderen te motiveren gezonder te eten heeft het Voedingscentrum Na-aapje in het leven geroepen. Het idee is dat ouders het goede voorbeeld geven aan hun kinderen, die de eetgewoonten van pa en ma klakkeloos na-apen (haha snappie? Na-apen Na-aapje?).

Nu kunnen kinderen in de leeftijd 6 to 12 jaar zelf aan de slag met het beestje dankzij Little Chicken. Doel is om het aapje naar boven te laten stuiteren en onderweg groente en fruit te pakken. Pak je een gloeiend stukje groente of fruit dan schiet na-aapje als een raket naar boven en begint het echte grote puntenverzamelen. Speel ‘m hier.

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.