Nieuws
Now Reading
[Uit Nu!] Free Kick 2012 van Xform net op tijd klaar. Toeval? Nah.
1

[Uit Nu!] Free Kick 2012 van Xform net op tijd klaar. Toeval? Nah.

by Eric Bartelson7 juni, 2012

Morgen is het zover! Het EK gaat dan eindelijk beginnen. Mijn god, wat kan zo’n periode voor de aanvang van een toernooi lang duren he? Komt ook doordat die vreselijke oranje reclamecampagnes al zo vroeg beginnen, waardoor je hele lijf al in mei op scherp staat. Maar in de loop van die tergend lange maand doen saaie oefenwedstrijden en de niet aflatende stroom aan oranje crap niet veel goed voor de motivatie. Toch hebben we het weer gehaald en staan de komende weken in het teken van voetbal en nog meer voetbal. Woohoo!

Waar was ik? Ohja! Free Kick 2012 van Xform. Dit Flashspelletje vangt als geen ander de opwinding van het spelen van een belangrijke wedstrijd in de kleur van je vaderland (of moederland als je uit Rusland komt). Knal die vrije trappen erin en win de cup. Oh was het maar zo makkelijk… Hup Holland hup!

Makers van deze voetbalparel Diederik Albers en Pieter Groesbeek staan met het hand op het hart en tranen in de ooghoeken te oefenen op het Wilhelmus. Ze zijn duidelijk trots op hun creatie: “Het is zonder twijfel de beste Flash EK 2012 vrijetrappen game sinds de introductie van Pokon in het betaalde voetbal.”

 

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.