Nieuws
Now Reading
[Uit Nu!] Youda Jewel Shop van Youdagames
0

[Uit Nu!] Youda Jewel Shop van Youdagames

by Eric Bartelson6 juni, 2012

Youdagames heeft weer een nieuw beroep bedacht waar jij als gamer je tanden op kan stuk bijten (of je linkermuisknop mee kan mollen). Na eerdere edities waar je in de huid kroop van een Farmer, Fisherman, Camper, Survivor of eh… Beaver, ben je in deze laatste aanwinst een sieraden designer met je eigen Jewel Shop. Ontwerp prachtige sieraden en –onvermijdelijk in een time-management game– klik ze in elkaar voor je veeleisende klanten. Doel is die felbegeerde juwelendesigner van het jaar trofee. Die wil jij toch ook? Speel ‘m hier.

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.