Nieuws
Now Reading
[Update] Gua-le-ni en 6th Planet breiden uit
0

[Update] Gua-le-ni en 6th Planet breiden uit

by Eric Bartelson1 juni, 2012

De games hebben niks met elkaar te maken, maar wij gooien ze hier voor het gemak even op een hoop. Gua-le-ni, het bizarre taxonomie-puzzelspel op iPad van NHTV docent Stefano Gualeni heeft een update gekregen. Het nieuwe onderdeel Poetry koppelt muziek en gedichten aan de bekende manier van spelen, waardoor er een veel rustiger flow ontstaat. Check de nieuwe trailer hieronder.

Ook de iOS en Android game 6th Planet van het Belgische Monkube wordt uitgebreid. Meer levels  te spelen en misschien net zo belangrijk, meer comic om te lezen in afwachting van deel 2. Vergeten wat 6th Planet ook alweer was? Check de trailer hieronder:

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.