Nieuws
Now Reading
[Uit Nu!] Speciaal verjaardagslevel voor Edge door Two Tribes en zevenjarige Zias
0

[Uit Nu!] Speciaal verjaardagslevel voor Edge door Two Tribes en zevenjarige Zias

by Eric Bartelson1 juni, 2012

Een tijdje geleden schreven we al over de sympathieke actie van Toki Tori bouwers Two Tribes, die voor de zevende verjaardag van hun grootste kleinste fan een level maakten in de game Edge die Zias (de fan dus) in Lego had ontworpen. Dat is gebeurd en het level is vandaag bij de update op Steam te spelen voor Edge-bezitters. Lees het verhaal verder op het Two Tribes dev blog.

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.