Nieuws
Now Reading
[Uit Nu!] Top-down crimineel in Carnage van Weirdbeard
0

[Uit Nu!] Top-down crimineel in Carnage van Weirdbeard

by Eric Bartelson30 mei, 2012

Ok, deze is al eventjes uit, maar ontsnapt aan onze ijzeren greep. Het is dan ook een crimineel leuk racespel dat Carnage van het Amsterdamse Weirdbeard. In een verlopen stad heeft een zekere Mister Jack een hoop touwtjes in handen. hij is jouw baas en jij bent een low level chauffeur. Jij luistert dus gewillig naar elke opdracht die Jack in je koptelefoontje brult. Het is duidelijk dat je zaakjes niet helemaal zuiver zijn, want binnen de kortste keren heb je de politie achter je aan en rivaliserende bendes. Race en knal je weg naar de top van de food chain in deze lekkere top-down racer. Speel ‘m hier. Muziek van Jonathan van de Wijngaarden.

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.