Nieuws
Now Reading
[Filmpje] Kings Can Fly van Firedroid
0

[Filmpje] Kings Can Fly van Firedroid

by Eric Bartelson30 mei, 2012

In de categorie previews is dit Kings Can Fly van Firedroid. Firedroid? Waar ken ik die naam van? Het is de studio van de Android-piratenkroeg-management-game Barrr en het team achter de game met de onmogelijke lange naam die tweede werd in Enschede tijdens de Global Game Jam dit jaar. Barrr heeft het redelijk gedaan op Android telefoons. De gratis versie is meer dan 400.000 keer gedownload en de betaalde versie is gefeatured in Google Play. Toch viel de opbrengst wat tegen en mede daarom heeft Firedroid besloten de volgende game ook voor iOS te maken (en ook Barrr een iOS make-over te geven). In Kings Can Fly moet je luchtschepen veilig door de bergen leiden, dat legt het filmpje beter uit dan ik doe, dus klik. Binnenkort op een mobieltje bij u in de broekzak.

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.