Nieuws
Now Reading
[Video] Cross of the Dutchman-countdown: Martial Arts Mo-Cap Trailer
0

[Video] Cross of the Dutchman-countdown: Martial Arts Mo-Cap Trailer

by Matthijs Dierckx29 mei, 2012

Met nog minder dan 48 uur te gaan in haar Kickstarter-avontuur, houdt Triangle Studios de moed er in. Of het effect heeft? We zien het over twee dagen. De aandacht weten ze in elk geval vast te houden, nu weer met de volgende, haast fascinerende trailer:

About The Author
Matthijs Dierckx
Dierckx was tien jaar lang oprichter-uitgever van Control. Sinds 2015 werkt hij als componist en sound designer aan diverse projecten, waaronder roguelite cult-hit Unexplored. Hij werkt één dag per week aan de HvA en schrijft over games voor diverse publicaties. In een ver verleden was hij uitgever of hoofdredacteur van PC Zone, GameQuest, PlayNation en FilmValley.