Nieuws
Now Reading
[Live] Kijk live mee met de artists van Triangle Studios
0

[Live] Kijk live mee met de artists van Triangle Studios

by Matthijs Dierckx25 mei, 2012

Triangle Studios probeert via Kickstarter geld op te halen voor de ontwikkeling van zijn Cross of the Dutchman. Het loopt nog bepaald niet storm, dus doen de Friezen wat ze kunnen om aandacht te vragen voor hun project. Vandaag is dat deze stream.

U mag meekijken met (oud Control-coverartist) Pascal Brander die werkt aan de afbeelding voor de exclusieve Kickstarter poster. (Overigens, ik weet niet of ik het heel erg eens ben met de begeleidende muziekkeuze. Maar ik heb dan ook geen smaak, zo heb ik me laten vertellen…)

Bekijk de streaam van crossofthedutchman op livestream.com
About The Author
Matthijs Dierckx
Dierckx was tien jaar lang oprichter-uitgever van Control. Sinds 2015 werkt hij als componist en sound designer aan diverse projecten, waaronder roguelite cult-hit Unexplored. Hij werkt één dag per week aan de HvA en schrijft over games voor diverse publicaties. In een ver verleden was hij uitgever of hoofdredacteur van PC Zone, GameQuest, PlayNation en FilmValley.