Nieuws
Now Reading
[Nieuws] Studententeam Morepolygons bouwt online shooter Grim in vijf maanden
1

[Nieuws] Studententeam Morepolygons bouwt online shooter Grim in vijf maanden

by Eric Bartelson21 mei, 2012

Guerrilla Games, letten jullie even op? Meerdere malen kregen we van jullie te horen dat Nederlandse studenten te weinig ambitieus zijn. Nou, ambitie genoeg dat Morepolygons. Goede naam voor een studio ook. Zes studenten Game Design en Game Art van de HKU zijn eind vorig jaar bij elkaar gekropen met het doel een online shooter te maken ‘van AAA kwaliteit’. De game is bedoeld ‘om te laten zien wat een klein team in een korte tijd kan bereiken’, volgens de website van de mannen. Het team bestaat uit een concept artist, game designer, programmeur en drie 3D artists. Eind juni is Grim te downloaden.

Meer art en video na de klik:

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.