Nieuws
Now Reading
[Kort] Hier, pak aan! 338 e-mailadressen van internationale gamejournalisten
1

[Kort] Hier, pak aan! 338 e-mailadressen van internationale gamejournalisten

by Matthijs Dierckx10 mei, 2012

Hopsa! 338 e-mailadressen van internationale gamejournalisten. Gratis en voor niets te downloaden. Waarom? Omdat een wat opdringerige marketeer het BCC-veld niet kon vinden. En omdat wij vinden dat de Nederlandse gamesindustrie daar van mag profiteren.

Downloadlink: 338press.xls

Doe er je voordeel mee. Graag gedaan.

About The Author
Matthijs Dierckx
Dierckx was tien jaar lang oprichter-uitgever van Control. Sinds 2015 werkt hij als componist en sound designer aan diverse projecten, waaronder roguelite cult-hit Unexplored. Hij werkt één dag per week aan de HvA en schrijft over games voor diverse publicaties. In een ver verleden was hij uitgever of hoofdredacteur van PC Zone, GameQuest, PlayNation en FilmValley.