Nieuws
Now Reading
[Filmpje] Gameplay van Heroki van Picomy Games
0

[Filmpje] Gameplay van Heroki van Picomy Games

by Eric Bartelson10 mei, 2012

We hebben al eerder geschreven over Heroki van Picomy Games. Het is een platform/puzzle game voor iPhone en iPad die al twee jaar in de maak is door vier vrienden in hun vrije tijd. Dit jaar komt Heroki uit en onderstaand filmpje toont de eerste gameplaybeelden. Heroki is een vliegend mannetje uit een dorp van zwevende eilandjes boven de wolken. Hij daalt af naar de echte wereld als een magisch object dat het dorp beschermd, wordt gestolen. Aan hem de taak het object terug te halen.

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.