Nieuws
Now Reading
[Nieuws] Opnieuw Nederlands Kickstarterproject, dit keer Panzer Pets van Gamundo
1

[Nieuws] Opnieuw Nederlands Kickstarterproject, dit keer Panzer Pets van Gamundo

by Eric Bartelson7 mei, 2012

Net als Triangle Studios vorige week, probeert ook het Amsterdamse Gamundo geld binnen te halen via de crowdfundingsite Kickstarter.com. Zoals oprichter (en oud Virtual Fairground mede-eigenaar) Ilja Goossens in onderstaand filmpje uitlegt, gaat de benodigde 85.000 dollar naar het afbouwen van de game, het maken van extra onderdelen voor de robots en de uitbreiding van een aantal features. Panzer Pets is een MMO waarin spelers hun eigen robots kunnen bouwen, customizen, samenwerken en chatten en natuurlijk vechten. De game is cross platform speelbaar op iOS devices, Android en PC.  Het project heeft nog 27 dagen om de overige 83.564 dollar binnen te slepen, dus steun het project hier.

Kleine update: Eva Jobse was de nummer 2 van de Nederlandse Piratenpartij. Hier het interview dat Control met haar afnam.

 

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.