Nieuws
Now Reading
[Uit Nu!] Folded Flyer van Infinity Lane
0

[Uit Nu!] Folded Flyer van Infinity Lane

by Eric Bartelson3 mei, 2012

We zagen deze game jaren geleden op het allereerste Indigo event al eens langszweven, maar hij is vanaf vandaag dan ook echt te koop in de AppStore. Folded Flyer van Infinity Lane geeft gamers op iOS devices de mogelijkheid om mee te vliegen op een gevouwen papieren vliegtuigje. Hoe spannend is dat? Doe mee met races of zweef lekker op je gemakje door het huis op zoek naar verborgen schatten. Yep, koop ‘m hier. Jonathan van der Wijngaarden heeft muziek en geluid gedaan.

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.