Nieuws
Now Reading
[Uit Nu!] Wrath of the Titans van Sticky Studios
0

[Uit Nu!] Wrath of the Titans van Sticky Studios

by Eric Bartelson1 mei, 2012

Soms sneaken die nieuwe Nederlandse games er ongemerkt langs. Wij zijn namelijk niet alwetend en vaak ook niet erg oplettend. Help ons dus door even te melden dat je nieuwe game uit is. Dat kun je anoniem doen hier, maar waarom zou je? Stuur gewoon even hier een mailtje naar toe en alles komt goed. Nou, niet alles misschien, maar een melding op deze site zeker wel.

Zo had Sticky Studios ook twee games die vorige maand al uitkwamen om de film Wrath of the Titans te promoten. Volledig aan ons voorbij gegaan. Gelukkig komen we er nu achter zodat we iedereen alsnog naar Wrath of the Titans Journey through the Labyrinth en Wrath of the Titans Titans Attack kunnen sturen. Twee verschillende films om dezelfde film aan te prijzen. De een vooral een test van skill, geheugen en geduld, de ander een test van strafen, mikken en button bashen.

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.