Nieuws
Now Reading
[Uit Nu!] Predicament van Pascal Bestebroer gemaakt voor Ludum Dare 23
0

[Uit Nu!] Predicament van Pascal Bestebroer gemaakt voor Ludum Dare 23

by Eric Bartelson26 april, 2012

Pascal Bestebroer van OrangePixel heeft in het kader van Ludum Dare een heel fijn mini spelletje gemaakt: Predicament. Doel van het spel is ontsnappen uit een grot door gebruik te maken en combineren van verschillende items. Bestebroer maakte de game in zijn eentje in 48 uur voor de website Ludum Dare. Hier worden developers uitgedaagd om binnen twee dagen games en prototypes te ontwikkelen naar aanleiding van een thema dat wordt bedacht door de community. Deze keer was dat Tiny Worlds. Kijk hier alle 1402 inzendingen, speel ze en geef ze een cijfer. Vooral deze dus even spelen.

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.