Nieuws
Now Reading
[Nieuws] Munch Time na half miljoen downloads op iOS straks ook op Android
0

[Nieuws] Munch Time na half miljoen downloads op iOS straks ook op Android

by Eric Bartelson26 april, 2012

De iOS game Munch Time van de jonge studio Gamistry is inmiddels meer dan een half miljoen keer gedownload. Bijna de helft van die downloads zijn van de betaalde versie. Door het succes op iOS, heeft de studio besloten de game nu ook voor Android devices uit te brengen. Wanneer die versie uitkomt is nog niet duidelijk. Inmiddels is de tweede update van Munch Time uitgekomen met daarin de nieuwe wereld Lost Jungle met 21 nieuwe levels.

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.