Nieuws
Now Reading
[Nieuws!] ‘Lintjesregen’ voor bijzondere digitale projecten… en ja dus ook games
0

[Nieuws!] ‘Lintjesregen’ voor bijzondere digitale projecten… en ja dus ook games

by Eric Bartelson26 april, 2012

Een dag voor de officiële Koninklijke lintjesregen reikt Virtueel Platform zijn eigen versie van de onderscheiding uit, de Best Practice rozet. Dertig kunstenaars, instellingen en jawel gamedevelopers krijgen die voor ‘de meest innovatieve en inspirerende digitale media producten uit kunst, cultuur en maatschappij’. Vier gameprojecten ontvangen vandaag de rozet, te weten: Room Racers van Lieven van Velthoven, Proun van Joost van Dongen, Pig Chase van HKU/Universiteit Wageningen/Hubbub, Super Crate Box van Vlambeer. Eh… driewerf hoera dan maar?

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.