Nieuws
Now Reading
[Uit Nu!] Katie Commando van Xform
0

[Uit Nu!] Katie Commando van Xform

by Eric Bartelson25 april, 2012

Xform is zonder twijfel één van de productiefste studio’s in Nederland. Katie Commando is alweer de vierde game die de Shockwave- en Flash-specialisten dit jaar oplevert. In Katie Commando kijk je naar de bevallige billen van een vrouwelijke commando die zich een weg baant door een met vijanden gevulde jungle. Het is een soort Space Harrier (maar dan zonder jetpacks). Verzamel power ups en knal vliegtuigen, tanks en eindbazen van het scherm. Allemaal voor de goede zaak uiteraard. Muziek is van Sonic Picnic. Speel de game hier.

Diederik en Pieter Groesbeek-Albers steken hun enthousiasme niet onder stoelen of banken: “Katie Commando is een frisse wind door het anders zo stoffige Flashgames aanbod. Het is de beste blonde-stoot-rent-door-de-jungle-en slacht-alles-af-game sinds we uit de toekomst hierheen zijn gereisd om dit genre uit te vinden.”

Xform plant de reis terug naar hun eigen tijd: “Als we hier nou precies 88 mile per uur rijden als de bliksem inslaat…”

 

 

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.