Nieuws
Now Reading
[Nieuws] Ook Gamania gebruikt Nederlandse tech Kalydo
0

[Nieuws] Ook Gamania gebruikt Nederlandse tech Kalydo

by Eric Bartelson24 april, 2012

Het Taiwanese gamesbedrijf Gamania (met een Europees hoofdkantoor in Amstelveen) heeft een deal gesloten met Eximion uit Eindhoven voor het gebruik van het Kalydo-platform, de cloud techniek die  browsergamen mogelijk maakt, voor de nieuwe free to play MMO Soul Captor. Spelers krijgen de keus om de client te downloaden en het spel dus van de eigen PC te draaien, of in te loggen online en via de browser te spelen. Beide versies zijn identiek en werken dus met elkaar. De game gaat deze zomer live.

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.