Nieuws
Now Reading
[Nieuws] Level Up Job Fair succesvol verlopen
0

[Nieuws] Level Up Job Fair succesvol verlopen

by Eric Bartelson23 april, 2012

Tijdens het Festvival of Games vorige week donderdag en vrijdag waren kleine bedrijven op zoek naar nieuw personeel of stagiaires. Ze kregen die mogelijkheid op de Level Up Job Fair, een onderdeel van de expo. De banenmarkt was georganiseerd door Control en was voor veel bedrijven zeer succesvol. Het Festival of Games werd voor de achtste keer gehouden en had naast de expo, Pitch & Match en nationale en internationale sprekers op het congres. Na de klik meer foto’s.

Shaky cam: Kitty Calis

Dutch Game Garden was aanwezig met de indie showcase Indigo on the Road.

Cook and Becker liet weer het mooiste in digitale kunst zien.

De nieuwe studio Abbey Games had meer dan dertig aanmeldingen voor de positie van 2D/3D artist.

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.