Nieuws
Now Reading
[Nieuws] Kraansimulator van VStep in gebruik genomen
0

[Nieuws] Kraansimulator van VStep in gebruik genomen

by Eric Bartelson23 april, 2012

VStep heeft vandaag een simulator voor kraanoperatoren opgeleverd aan EMO de grootste terminal voor kolen en ijzererts in Europa. Het bedrijf heeft 400 mensen vast in dienst die dag en nacht ladingen uit schepen lossen. Ze gebruiken daarvoor immense kranen die worden bestuurd vanuit een cabine hoog boven de grond. De simulator heeft de volledige functionaliteit en draait een realistisch programma dat rekening houdt met zwaartekracht en andere factoren die van invloed zijn, zoals wind. Een realistisch schademodel toont de gevolgen als een operator een foutje maakt. Check het filmpje hieronder. Solliciteer bij EMO als kraanoperator als je de simulatie een keer wilt spelen.

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.